info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

Video Dagbog Afsnit 3

Vores stifter Debbie medvirkede i 2019 i et video-interview med TV2 Echo, hvor de på det groveste udstillede hende, og vinklede deres historie så meget, at det havde katastrofale konsekvenser for hende, men ikke mindst også eventpigers omdømme.

Debbie forsøgte desperat at få videoen fjernet eller redigeret, men dette var desværre ikke muligt. Debbie føler sig derfor presset til at lave en pressemeddelse på hendes egen profil, hvor hun sætter “the record straight” og fortæller om hvordan TV2 Echo har manipuleret interviewet med hende og har fået hende til at fremstå negativt og knap så intelligent. TV2 Echo prøver herefter at få Debbie til at slette denne meddelse, men er ikke villig til at indgå betingelser for at få meddelsen fjernet – Så den bliver ikke fjernet.

Debbie bliver herefter kontaktet af Janus fra Oxy som gerne vil komme med et mod-interview mod TV2 Echo, og give hende muligheden til at fortælle hendes historie og vise hvem hun rigtig er. Dette takker Debbie “ja” til.

Debbie får et videokamera med hjem i 14 dage, og skal herefter selv filme sig selv i de 14 dage. Herefter vil Oxy klippe materialet sammen til 4 afsnit, som vil minde lidt om en video-dagbog.

Dette er hendes historie: Afsnit 3

“Det her afsnit dækker faktisk mange ting i ét afsnit. Vi starter ud med at være til ABC Beachparty som eventpiger, hvor vores opgave er at uddele smagsprøver fra WeekendWater. Endnu et eksmepel på at eventpige-jobbet ikke kun er “sexet og vulgært” (læs: det er fordommene) som rigtig mange tror. Jeg fortæller i afsnittet at vi er ved at starte noget op som hedder Fair Events, som den dag i dag, er hovedfirmaet for hele “fair-koncernen”- herunder også FairGirls. Derudover ville vi gerne starte en velgørenhedsorganisation op, så vi kunne benytte vores roller som eventpiger til noget positivt. Så selve eventpige jobbet ikke længere var så fordømmende, men som faktisk blev brugt til at gøre noget godt i verdenen. Vi indsalmede den sommer over 20.000 kroner alene på bilvask, som blev foræret væk til socialt udsatte børn og unge. – Derved beviste vi, at vi som eventpiger kunne vende fordommene og den hetz der var på det tidspunkt, til noget mere positivt.

På det tidspunkt arbejdede både Palle og jeg om natten, da der var ro på telefonerne, og der var derved arbejdsro. Så der var op og ned på nat og dag, og vi havde ingen fornemmelse af hvad dag det var, for vi arbejdede bare på fuldt blus.

I dette afsnit har Palle og jeg faktisk ikke været kærester i ret lang tid, og spørgsmålet om han nogensinde har været forelsket i en eventpige, blev spurgt specifikt til ham, fordi det faktisk viste sig at Palle havde været varm på mig i 4 år. Han har stået på sidelinjen og set mig blive gift med en anden og få et barn året efter. – Det må ha’ gjort ondt. Men kærligheden sejrer altid, og vi fandt sammen i foråret 2019 lige efter DHB. Vi har været sammen lige siden og han har virkelig været en stor støtte i forhold til personlig udvikling, men dælme også som forretningsmand i FairGirls. Han tog min idé og gjorde den til d´rt FairGirls er i dag. Uden ham, var FairGirls aldrig blevet til.

Så det er faktisk hans fortjeneste, at vi i dag, som det eneste eventbureau i Danmark, har søde eventpiger, som ikke smider tøjet for penge eller overskrider den professionelle grænse med body tequilas osv. Vi har skabt et firma med smukke naturlige professionelle piger, som kan bookes og bruges som en forretningsmæssig fordel og samtidig skabe en formidabel opmærksom – Og dét er noget at være stolt af.”

– Debbie