info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

Video Dagbog Afsnit 4

Vores stifter Debbie medvirkede i 2019 i et video-interview med TV2 Echo, hvor de på det groveste udstillede hende, og vinklede deres historie så meget, at det havde katastrofale konsekvenser for hende, men ikke mindst også eventpigers omdømme.

Debbie forsøgte desperat at få videoen fjernet eller redigeret, men dette var desværre ikke muligt. Debbie føler sig derfor presset til at lave en pressemeddelse på hendes egen profil, hvor hun sætter “the record straight” og fortæller om hvordan TV2 Echo har manipuleret interviewet med hende og har fået hende til at fremstå negativt og knap så intelligent. TV2 Echo prøver herefter at få Debbie til at slette denne meddelse, men er ikke villig til at indgå betingelser for at få meddelsen fjernet – Så den bliver ikke fjernet.

Debbie bliver herefter kontaktet af Janus fra Oxy som gerne vil komme med et mod-interview mod TV2 Echo, og give hende muligheden til at fortælle hendes historie og vise hvem hun rigtig er. Dette takker Debbie “ja” til.

Debbie får et videokamera med hjem i 14 dage, og skal herefter selv filme sig selv i de 14 dage. Herefter vil Oxy klippe materialet sammen til 4 afsnit, som vil minde lidt om en video-dagbog.

Dette er hendes historie: Afsnit 4

” I dette afsnit, taler jeg meget om påklædning. Hvorfor er det så “forbudt” at rende rundt i en lille bikini og se lækker ud? Hvorfor skal vi (læs: kvinder) pakkes ind? Hvorfor kan vi ikke bare leve i et samfund, hvor folk ikke er så dømmende, men faktisk støtter op om forskelligheder. Det er jo ikke fordi vi ligefrem bliver tvunget til at stå i en lille bikini og vaske bil – Vi står der af egen fri vilje. Vi har lyst til at stå der. Vi har lyst til at have en fest med vores kollegaer og se pisse hamrende godt ud imens vi gør det. Hvorfor er det så slemt?

Hvis man virkelig skal korte dét at være eventpige ned – Så er det jo faktisk et job hvor dit ansvar er at give publikum/kunderne den bedste oplevelse som overhovedet muligt. Så fx til motorsports festivaller, jamen der er det tradition at der er smukke piger som laver bilvask. Dér er det jo vores ansvar som eventpiger at levere det bedst mulige show for kunden, som overhovedet muligt, så han/hun går hjem derfra med uforglemmelige fede minder.  Det er faktisk et hårdt arbejde, for forventningerne til eventpiger er faktisk noget mere vulgære end vi kan og må levere. Vi skal altid beholde vores tøj på, og skal derved opnå opmærksomheden på en anden måde. Det betyder meget mere smil, dans, imødekommenhed, venlighed og rigtig meget kommunikation.

Det er vigtigt at forstå, at man altså gerne må føle sig lækker og sexet som kvinde, uden at skulle stå for skud med nedern kommentarer. Haters gonna hate, og lad dem da det. Jeg skal i hvertfald ikke lade andres fordomme styre mit liv. Der er noget power over kvinder, som er ved at være rigtig godt trætte af folk, som tror at deres holdninger gør en forskel. Guess what? – We don’t give a fuck. Vi vil bare gerne have det sjovt, og skabe nogle fede minder – Så vi kan sidde på plejehjem om mange år og sige “Fuck hvor havde vi det for fedt!”

-Debbie