info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

DHB 2023

Datoen skrev 25. maj 2023 og både biler og campingvogne var proppet til randen med diverse ting og sager, som skulle bruges til årets højdepunkt: DHB!
I år var vi alle fast besluttede på at skulle give den alt hvad liv og lemmer kunne holde, for at gøre det til det mest mindeværdige DHB nogensinde! Sommeren var allerede begyndt at vise sig og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os bedre rammer.

Torsdag:
Torsdag mødte de fleste FairGirls op, for at give en nap med ift. udpakning og forberedelser. Der blev også sørget for præmie overrækkelse til de 3 første som lå i kø til at komme ind til DHB. Og så byggede vi vores camp op, så alle havde et sted at samle deres ting og gjorde klar til dem der ville ankomme hen over weekenden. Herefter blev der øvet åbningsshow. Torsdagen var mest af alt en dag til hygge, nærvær og at lære hinanden at kende.

Fredag:
Fredag startede DHB, med en lækker omgang carwash og med at byde publikum velkommen. Herefter startede vagtplanen ellers og pigerne spredte sig ud på deres forskellige poster. Vejret var med os og det var en fantastisk start på weekenden!

Hen på aftenen blev der endnu engang øvet til åbningsshowet, som jo også fik egne ben at gå på. Det gik over al forventning! Det var sjovt, sexet og både pigerne og publikum var ellevilde! Stor tak til de piger der havde mod på at være med til at åbne scenen, med et lækkert show.

Musikken begyndte, pigerne dansede og publikum festede. Alle havde været på og fået en smagsprøve på arbejdet til DHB, men lørdagen er oftest en del mere travl, så alle havde store forventninger.

 

 

 

“Jeg synes vi havde et fantastisk sammenhold.
Det var en sand fornøjelse at opleve så god team spirit!”
– Stella Vindbjerg

 

 

 

Lørdag:
På trods af gårdsdagens strabadser, var alle friske og klar til en ny dag, da vi samledes til morgenmad, kl. 09.
Der blev grint, snakket og sladret og alle var klar til at give den gas på deres tildelte poster. Kamilla og Tanja indtog boden kl. 11.00, imens de andre piger begyndte at gøre sig klar til hhv.
Carwash, salg og partyvogn. Alle stod de knivskarpt og stemningen var super god!

 

Carwash gik sindsygt godt og vi havde simpelthen så travlt at vi måtte tage flere biler ind ad gangen! Især efter vi pludselig skulle vaske en kæmpe bus, fik vi rigtig noget mellem hænderne. Det var fedt at opleve så god en energi mellem pigerne, på trods af det enorme pres fra varmen, mange mennesker, røg fra brænderpladsen og den enorme mængde af biler, som alle havde behov for en god, kærlig behandling.

Ude blandt gæsterne i Padborg Park, var der også god stemning. Skumfest, høj musik, glade mennesker og en hel masse komplimenter til vores skønne piger, som befandt sig på skift i boden, på Partyvognen og rundt for at sælge – Hvilket også var til stor glæde, for pludselig var der rigtig mange mennesker der manglede solbriller!

Til brænderfesten om aftenen, var der en helt speciel overraskelse, da kunstneren Zimo (som også var en af vores SoMe-ansvarlige, men også kæreste til vores FairGirl, Kathrine) skulle optræde med et par numre. Han overraskede Katrine med en sang han havde skrevet til hende og gik til sidst PÅ KNÆ, lige dér, midt på brænderpladsen. Det var magisk, romantisk og helt sikkert et indslag som vi i FairGirls, aldrig kommer til at glemme – Så tusind tak til Zimo, for at vi måtte være en del af det!

https://fb.watch/kY7ylIyvd5/ – Se sangen og frieriet her.

“Jeg synes også at paratheden ved frieriet skal have ros. Ingen vidste hvad der skulle ske, foruden 3 piger (som fik det at vide en time før) som hjalp med at få Katrine gjort smækker lækker. Vi læste hinanden rigtig godt ude på banen, vi sørgede for at Katrine var i fokus, og vi havde hendes ryg 10000%. Det var fedt at se, at pigerne opfattede atmosfæren hurtigt, og hjalp til at gøre frieriet ekstra mindeværdigt.”
– Debbie Brandt

Efter brænderfest skulle scenen atter skydes i gang og dét blev gjort med at finde vinderen af årets miss DHB. De nominerede i år, var Ninni, Stella og Debbie. Det var 3 fantastisk værdige kvinder, men det endte med at være Ninni der løb med en meget fortjent sejr!
Pigerne var trætte, det kunne vi se bag facaderne, men det var absolut ikke noget man kunne se, så snart de indtog scenen og jeg er sikker på at publikum ikke lagde mærke til noget som helst, sådan som pigerne fyrede op for festen.
UAK fyrede festen videre efter kl. 00 og vi gik alle meget trætte i seng, efter en begivenhedsrig og helt fantastisk dag!

 

 

 

 

 

 

 

 


“Syntes også der har været et fantastisk sammenhold.
Vi har været gode til at hjælpe hinanden med hår og Make up og har været der for hinanden.”
– Tea Tildemyr.

Søndag:
Søndag var alle trætte, men sørgede stadigvæk for lækker carwash, flere tilbud i boden og hygge indtil præmie overrækkelse kl. 17.
Kl. 18 pakkede vi hele campen sammen og sagde farvel til hinanden.

Tak til alle samarbejdspartnere, crew, eventpiger og selvfølgelig publikum, for et helt fantastisk DHB 2023!

______________________________________________________________________

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.”