info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

Eventpiger

Fair Girls har nogle af landets smukkeste og kompetente eventpiger. De er alle nøje udvalgt – og kun det bedste er godt nok! Vi stiller høje krav til vores eventpiger, så du som kunde kan føle dig sikker, når du booker eventpiger her hos os. Det er vigtigt for os at vores eventpiger er stabile, serviceminded og leverer et stykke arbejde til topkarakter.

Hvad er en event pige?

Eventpiger stripper ikke eller yder topløse ydelser, dog leverer de fantastiske oplevelser, som kan bruges forretningsmæssigt eller til private arrangementer. Eventpiger kan bruges til mange ting, men vigtigst af alt, så skaber de en fantastisk god stemning.

De er eksperter i at hygge om gæster, uddele flyers og reklamere for et brand, tiltrække opmærksomhed til en stand på erhvervsmesse, eller servere drinks til den private fest, polterabend og julefrokost. Fair Girls pigerne er unge, smukke og udadvendte, og er altid klar på en fest! Pigerne er meget professionelle i deres arbejde og fører sig kun frem med værdighed, selvtillid og anstændighed, dog formår de stadig at bringe noget godt til øjet.

Alle pigerne har naturligt udseende, så ingen frygt for vilde hårfarver eller unaturlige former. Pigerne ved lige præcis hvordan de skal opføre sig i det det miljø, de nu befinder sig i, og er eksperter til at sørge for smil, grin og sjov.