info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

bunny
piger

“SURROUNDING MYSELF WITH BEAUTIFUL WOMEN, KEEPS ME YOUNG.”

– HUGH HEFNER

BUNNY PIGER

Hvem elsker ikke søde, charmerende piger, iført små sorte dragter, kaninører og haler? Hugh Hefner (Playboy) gjorde Bunny Pigen udødelig, og nu kan du booke hende til dit næste arrangement.
Det er sexet, men ikke for meget. Det er sødt, og det er noget som gæsterne aldrig vil glemme.
Bunny Piger er perfekte til at tage imod gæsterne. Arrangementet starter helt uforglemmeligt, når gæsterne mødes af søde Bunny Piger. Det giver eventet dét ekstra pift, når skønne tøser i bunny kostumer byder gæsterne velkommen, med fade fyldt af drinks.
Bunny Pigerne er super dygtige til at sparke festen i gang! Det vil give gæsterne en ekstra fed oplevelse, med masser af god stemning og sjove snakke. Pigerne bliver ofte en del af festen, samtidigt med at de sørger for at gæsterne altid har noget godt at drikke.
Vores skønne Bunny Piger er klædt i sorte små bodysuits, kanin ører, hale og netstrømper. Selvfølgelig komplimenteret af sorte højhælede stiletter.
Bunny pigerne kan bruges som:
  • Promotion Piger
  • Serverings Personale
  • Event Personale
  • Bar Piger
Og mere til – Eller blot til at sparke jeres arrangement godt i gang!

FIRMA ARRANGEMENTER

Skal dit arrangement, have lidt ekstra godt til øjet? Fair Girls pigerne kommer udklædt som playboy bunnies, og er klar til at gøre netop dit arrangement uforglemmeligt.

BUSINESS PROMOTIONS

Skal din virksomhed promoveres? Åbenhus eller lignende? – Vores Bunny Piger kommer gerne og skaber blikfanget til netop din virksomhed. ​

STORE EVENTS/ FESTIVALLER

Skal der ske lidt ekstra til eventet og skal publikum forkæles lidt? Vores søde bunny piger, kommer gerne og sætter festen i gang til de helt store arrangementer. Hvad end om det er billetsalg, scenedans, uddeling af smagsprøver/drinks mm., så er Fair Girls max klar. ​

PRIVAT ARRANGEMENTER

Skal du afholde et arrangement som mangler lidt krydderi? Vores søde bunny piger, er mestre til at sparke festen igang, lange drinks over disken, byde op til dans mm. ​

PÅSKE FROKOSTER

Mangler i servering, i form at gudeskønne bunny piger, til jeres påske-frokost? Fair Girls servere maden, mixer cocktails, servere drinks og hygger om gæsterne. ​

LOGE FESTER & ROUND TABLE MØDER

Skal der være lidt godt til øjet, til de årlige møder? Vores søde bunny piger, er med til at skabe en god stemning, mens vi servere drinks medlemmerne.