info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

- Fair girls eventpiger præsenterer -

Carwash

Kært barn har mange titler, lækre eventpiger har flere – Bikini Carwash, Babewash, Vaskepiger mm. Oplev vores smukke Fair Girls eventpiger give den fuld gas med vandslangen, sæbeskum og vandsprøjt. Vandkamp, sæbevask og våde piger kan absolut sætte gang i stemningen!

CARWASH

Alle kender konceptet Bikini Carwash, men få har set det i virkeligheden.

Her har du muligheden for at komme på alle dine gæsters læber, ved at give dem én på opleveren.

Vil du brande din virksomhed, peppe dit arrangement op eller blot skabe en ekstra fest, så skal du booke piger fra Fair Girls til Carwash show. Fede biler og smukke kvinder komplimenter bare hinanden. Her kan du give dit publikum en mulighed for at nyde begge dele i en stor våd og skummende leg. Du sørger for bilerne, vi har de smukke og friske piger.

Pigerne er iklædt lækre røde badedragter eller bikini, for at give en vaske ægte “baywatch” vibe. Med vand, sæbe, store svampe og spande fulde af vand, vil eventpigerne give bilen en rengøring, som aldrig før set. Her spares ikke på vandet, og eventpigerne gør en fest ud af vaske din bil! Pigerne elsker at lege vandkamp, og vride svampen ud over sig selv – alt sammen til stor glæde for publikum.

Vi anbefaler at der er svampe, spande, sæbe og haveslange til brug i showet på stedet. En kameramand som kan forevige øjeblikket, og vil give dit arrangement ekstra opmærksomhed, lang tid efter eventet er afholdt.

Konceptet vil uden tvivl også tiltrække ekstra opmærksomhed og gæster, i forbindelse med f.eks. en reception eller kundepleje.

* Perfekt måde at skabe ekstra opmærksomhed

* Giv dine medarbejdere en oplevelse, de aldrig glemmer

* Tiltræk nye kunder til virksomheden
* Perfekt underholdning til et event

Der er masser af muligheder for at opgradere dit arrangement. Fair Girls tager gerne en snak med dig, for at skræddersy netop dit event.

Vi gør opmærksom på at eventpigerne på ingen måde udøver strip eller anden form for nøgenhed, under showet.