info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

Nummer piger

De er det sexede krydderi i en verden fuld af testosteron. Om det er runder, heats, finaler mm. Så kan eventpigerne deres kram. Det kan være alt lige fra boksning til motorsport. Vi garanterer for nogle lækre piger, som ved hvad de laver, og som altid er klar på at give publikum et smil på læben.

Nummerpiger, er et fænomen fra 1950ernes Las Vegas. Her opdagede man, at smukke piger i selskabskjoler var en perfekt måde at lokke de fortrinsvis mandlige tilskuere til på. Smukke kvinder bag tovene var som skabt til at fastholde mændenes opmærksomhed på kanvassen i pauserne og til både at brande en boksekamp og nøgternt fortælle tilskuerne, hvilken runde bokserne skulle ud i næste gang.

Med årene blev nummerpigerne mere afklædte – og i takt med (kvinde)-kroppens frigørelse – vovede og udfordrende. Boksearrangører og -sponsorer indså på lige fod med andre brancher, at smukke piger kunne bruges til reklame og branding.

Ligeledes fandt motorsport verdenen ud af, at smukke piger, kunne skabe den ekstra opmærksom omkring pitten, samt fortælle tilskuer hvilke heats, racerkørerne skulle ud i næste gang.