info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

FairGirls leverer eventpiger til alle typer arrangementer og events – både privat og erhverv, og vi gør det med nogle af Danmarks bedste og mest erfarne eventpiger.

Vores mission er simpel: at levere attraktive og kvalificerede eventpiger til enhver opgave din virksomhed må have. Hvad end det gælder markedsføring, eksponering eller blot at sørge for at god stemning og højt humør, er det FairGirls mål at løse opgaven på en professionel, kreativ og karismatisk måde.

FairGirls blev grundlagt i 2020 med fokus på at leverer naturligt smukke, intelligente og professionelle piger til arrangementer, hvor deres primære opgave er at skabe mindeværdige oplevelser for kunden. Målet var sobert og eksklusivt, så man med god samvittighed kunne booke smukke piger til highclass forretningsarrangementer, uden at det blev for usmageligt og middelmådigt.  Vi skiller os ud fra andre eventbureaus, da vi er ét af de eneste eventbureaus som ikke tilbyder strip, topløs servering, body tequila og lignende. Tilgengæld tilbyder vi naturligt smukke piger, som er trænet i kommunikation, imødekommenhed, salg og branding samtidig med at de bringer noget godt til øjet. 

Det er vigtigt for at os, at det skal være sjovt og oplevelsesrigt at gå på arbejde. Derfor er sammenholdet internt i FairGirls meget som en familie, og vi går meget langt for at opnå en god samhørighed og dynamik på holdet. 

Det er vores mål at bekæmpe den meget dømmende stereotyp der er omkring eventpiger – Derfor er vi også meget grundige i rekrutteringen af nye FairGirls piger, så vi er sikre på at vi har piger på holdet, som støtter op om dette. Derudover prøver vi også at bryde det negative ord “eventpige” ved at donere indsamlede penge fra fx bilvask til velgørenhed. Så vi bidrager med noget godt og positivt, og giver videre til dem som virkelig har brug for det. 

 

Debbie Louise Brandt

CEO

Debbie@fairgirls.dk
+ 45 51 33 27 15

Louise Nielsen

Event Koordinator

Louise@fairgirls.dk
+45 60 76 23 24

Maria Helene Hansen

Event Assistent

Info@fairgirls.dk

Palle Hansen

Marketing Manager

info@fairgirls.dk
+ 45 20 90 30 20 

Henrik Jason Skov

Videograf

Maxthrottlemagazine@gmail.com
https://www.facebook.com/MaxThrottleMagazine

Jesper Schwaner

Lokation Fotograf 

Kontakt@nrbrobyfoto.dk
www.nrbrobyfoto.dk

Leif Tvede

Studie Fotograf 

Info@jydefoto.dk
www.jydefoto.dk

Dig?

Skriv her

info@fairgirls.dk
www.fairgirls.dk