info@fairgirls.dk

Handelsbetingelser

værtinder

MESSE PIGER

Vi er eksperter i messer. Fair Girls pigerne smiler altid, og gør virkelig deres, for at skabe opmærksomhed omkring den stand, de nu befinder sig ved. De deler gerne smagsprøver, samples, vareprøver, flyers mm. ud, og kan ovenikøbet promovere på vores/jeres SoMe kanaler samtidig, hvis dette ønskes. ​

FLYERS OG SAMPLE UDDELING

Skal du ha’ delt noget ud til dit arrangement? Fair Girls pigerne er dygtige til at formidle kommunikatioen til gæster og potentielle kunder, og eksperter i at uddele promovering, i form af flyers, rabatkoder, vareprøver, samples mm. ​

GRAND OPENINGS

Skal du åbne en ny butik eller har din virksomhed, fået nyt ydre? Ikke desto mindre, så er Fair Girls pigerne klar til at hjælpe dig. Vi deler gerne flyers, vareprøver, samples eller rabatkoder ud til promoveringen af virksomheden, sørger for mad og drikke til dine gæster, samt gør vores allerbedste for at din Grand Opening, bliver værd at huske.

ÅBENTHUS

Åbenthus klarer vi nemt. Der er mange forskellige opgaver værtinder kan bruges til, når man afholder sådan et arrangement. Om det er at modtage gæster i døren, skænke velkomstdrinks, uddele flyers, servere kaffe mm. Så kan Fair Girls det hele. De er det oplagte valg, hvis dit åbenhus skal blive en succes. ​

SERVERING

Fortjener dine gæster også det bedste? Fair Girls pigerne er enormt dygtige til at servere og hygge om gæsterne. Flere af vores piger, er endvidere trænet i tallerken-bakkeservering, og kan dermed også agere tjenere. ​De er søde til at skænke drinks, hjælpe med oprydning, og sørger for at dit arrangement, bliver som forventet.

VELKOMST PIGER

Skal der skænkes champagne eller anden velkomstdrink, til dit arrangement? ​Fair Girls pigerne er mestre i at skabe blikfang, konversere med gæster og potentielle kunder, og naturligvis yde den helt rigtige service, overfor dine gæster, så de føler sig godt tilpas, og budt ordentlig velkommen til arrangementet.

Værtinder

Rollen som værtinde kan være meget alsidig, men består som oftest i at byde gæsterne velkomne, servere snacks og forfriskninger i løbet af arrangementet og sørge for at gæsterne føler sig godt tilpas.
Flere af vores piger er endvidere trænet i tallerken- bakkeservering og kan dermed også agere tjenere.

At holde et arrangement kan være en krævende opgave som vært. Læg noget af ansvaret fra dig, og book søde værtinder til din fest. Vores værtinder står klar til at skænke dine gæster en drink, servere og byde folk velkommen. 

Sker der ændringer i løbet af arrangementet, er de ligeledes omstillingsparate og løsningsorienterede. Det vigtigste for dem og os er, at dit arrangement bliver præcis, som du ønsker det. 

Ved at booke søde værtinder hos FairGirls er du garanteret serviceminded og professionelle værtinder med erfaring i branchen.